Олімпійський тиждень

2016-09-07

/Files/photogallery/926/IMG_6509.JPG

З метою ознайомлення молоді з гуманістичними ідеями гуманізму, цінування власного здоров’я, виховання в школярів потреб у постійній рухливій активності, формування традиції і культури здорового способу життя, престижу здоров’я, залучення до активних занять фізичною культурою і спортом , виховання почуття патріотизму, гордості за успіхи українських спортсменів з 07 по 14 вересня під керівництвом вчителя фізичної культури Гусаренка Л.П. проведено Олімпійський тиждень.

7 вересня класні керівники провели Олімпійський урок на такі теми «Швидше! Вище! Сильніше!»(5, 8-9 класи), на якому було висвітлено історію Олімпійських ігор, їх відродження , виникнення олімпійської символіки та присяги олімпійця і участь українців в Олімпійських іграх та «Від шкільної парти до олімпійських звершень», де учні дізналися про життя українських спортсменів.

9 вересня класоводи 1-4 класів провели «Веселі старти», на яких учні демонстрували свою спритність та вправність.

У шкільній бібліотеці було організовано виставку, діти мали можливість переглянути плакати про українських спортсменів- учасників Олімпійських ігор, прочитати цікаві факти з їхнього життя. Також учні 5-9 класів переглянули презентацію про учасників Олімпійських ігор-2016, дізналися про їхній внесок у спортивну скарбничку України.

На завершення 14 вересня серед учнів 5-9 класів було проведено спортивне змагання «Спортивна шкільна родина-здорова дитина» .

Кiлькiсть переглядiв: 227

Коментарi