Перший дзвінок-2017

2017-09-01

/Files/photogallery/961/IMG_2455.JPG

У Лідіївській ЗОШ І-ІІ ступенів зранку пролунав Перший дзвоник. День Знань - радісне, але й водночас хвилююче свято зустрічі з рідною школою, зі своїми вчителями й однокласниками. Але найбільше свято сьогодні в тих, хто перший раз цього вересневого дня іде до свого найпершого класу. У шкільну родину додалося 6 першачків, а для учнів 9 класу цей день розпочав останній шкільний рік в стінах рідної школи. Директор школи Лілія Никифорівна привітала всіх з початком нового навчального року, побажала всім учням, батькам, вчителям міцного здоров’я, наполегливості та успіхів у навчанні.

На святковій лінійці згадали й тих, хто обороняв нашу державу на Сході України і продовжує робити це й досі. Вшанували пам’ять загиблих хвилиною мовчання.

На свято завітали із привітаннями голова Мостівської об’єднаної територіальної громади Бабанська Надія Володимирівна, представник від Доманівської райдержадміністрації Подорога Ігор Георгійович та представник профспілки від ДП «Лідіївське» ТОВ «Нібулон» Киценко Тетяна Анатоліївна з подарунками для першокласників.

Після урочистої лінійки всі учні пішли на свій перший урок.

Нехай рік навчальний для всіх буде плідним, успішним та багатим на позитивні емоції. Щоб кожен прожитий у школі день приносив радість та задоволення.

Кiлькiсть переглядiв: 254

Коментарi