тиждень протипожежної безпеки

2018-10-22

/Files/photogallery/991/IMG_4469.JPG

Протягом тижня з 16.10.2018 по 22.10.2018 року в школі проходив протипожежний тиждень знань безпеки життєдіяльності на тему «Вогонь наш друг, та не завжди, чекати можна і біди». Завданням цього тижня було поглибити поінформованість та знання учнів про пожежну безпеку, навичок обережного поводження з вогнем, правильної поведінки під час пожежі, виховання у дітей розуміння важких наслідків з причин порушення Правил пожежної безпеки .

Протягом Тижня було проведено такі заходи:

-Відкриття Тижня знань безпеки життєдіяльності на тему «Вогонь наш друг, та не завжди, чекати можна і біди». Загальношкільна лінійка. Оголошення плану роботи.

-Тематичні бесіди (1-9 класи); виставка-огляд спеціальної літератури «Вогонь-друг, вогонь-ворог»; показ мультфільмів на протипожежну тематику для учнів 1-5 класів

-Показ документального фільму «Пожежники» та «101 – служба порятунку» для учнів 6-9 класів;

-Конкурс тематичних малюнків на тему «Вогонь не іграшка» 1-6 класи та плакатів на тему «А ти знаєш правила пожежної безпеки?» 7-9 класи; Конкурс віршів, ребусів та загадок про пожежну безпеку;

-Виступ шкільної агітбригади юних пожежників «Запальнички».

Заходи, які були проведені протягом тижня, були цілеспрямовані на формування у дітей ціннісного ставлення до власного здоров’я, адекватних реакцій на різноманітні чинники ризику для життя. Всі заходи під час проведення Тижня знань БЖ на тему: «Вогонь наш друг, та не завжди, чекати можна і біди» пройшли на належному рівні. Кожен день був цікавим, корисним та різноманітним.

Кiлькiсть переглядiв: 278

Коментарi